Taller de formació de com multiplicar ruscs, o formació de nuclis.

 

nucleo_medio_cuadro

 

El pròxim 14 de març farem una formació de com multiplicar ruscs.

La formació es farà al Centre Agrícola (local Social) a la plaça de Subirats de Sant Pau d’Ordal i l’hora de trobada serà de 9:30 h a 10 h.

Cap a les 10 ens desplaçarem a la meleria d’en Salvador al Carrer Montseny núm.7, on s’explicarà d’una manera breu el que anirem a realitzar i com es desenvoluparà la jornada en si, i marxarem cap a l’apiari on es portarà a terme el taller. Un cop a l’apiari ens equiparem i desenvoluparen el taller.
Cap a les 2:30, es donarà per tancat el taller del matí i tornaren cap a la meleria d’en Salvador.

 

foto_colmenasDesprés, farem un dinar de germanor (a determinar) amb postres de mató amb mels, i que portaríem a terme al mateix lloc, amb la col col·laboració de tots els que vulguin participar.

 

 

 

formacion de núcleos de abejasDesprés de dinar es complementarà la jornada amb una visita a la meleria d’en Salvador on podrem veure com està organitzada d’una manera practica una explotació apícola.

 

 

 

Remarquem la necessitat d’inscriure’s amb anterioritat per poder-nos organitzar millor, tant a l’hora de plantejar el taller com per dinar.

Si voleu més informació o inscriure-us al taller, ompliu aquest formulari o truqueu al nostre numero de telèfon: 937148048